Word jij onze nieuwe Supervisor Operations?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, die je vindt in een leuke baan binnen een snel groeiend high-tech bedrijf? Waar je een centrale rol vervult om in afstemming met verschillende afdelingen de toezegde leveringen naar de klant waar te maken? Dan is de functie van Supervisor operations jou op het lijf geschreven! Ben je een team-builder? Houd je van een afwisselend takenpakket?  Heb je affiniteit met techniek? En jouw motto is; afspraak is afspraak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Supervisor operations geef je leiding aan het productie team van +/- 20 medewerkers. Na het ontvangen van de klantorder, zal deze realistisch gepland, toegezegd en geleverd moeten worden. Je stuurt op een motiverende maar resultaatgerichte manier het productieteam aan.  Je ontwikkelt het team op basis van benodigde capaciteit en competenties en houd daarmee rekening met de ambitie van de medewerkers. Je maakt de planning in afstemming met de ondersteunende afdelingen en bent op de hoogte van de status van de verschillende opdrachten. Je bent in staat risico’s binnen productie tijdig te herkennen en geeft sturing aan de oplossing.

Kortom veel afstemming met nagenoeg alle disciplines binnen ons bedrijf. Ben je breed geïnteresseerd en is het bedrijfsbreed kunnen denken jouw ding? Dan is deze rol echt iets voor jou. Je komt terecht in een divers, gezellig en gemotiveerd team waar niet in ‘hokjes’ wordt gedacht ; de communicatielijnen zijn kort en een gezonde dosis humor is aanwezig. Als Supervisor Operations, rapporteer je aan de Managing Director.

EPR Partner is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de hightech maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en reparatie van geassembleerde printplaten, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de levenscyclus van hun product.

Wie ben jij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar jou als je je herkent in de onderstaande punten:

 • Afgeronde  HBO opleiding liefst in een (technisch) bedrijfskundige / logistieke richting, of overtuigende relevante werkervaring in het leidinggeven binnen een productie organisatie;
 • Affiniteit met techniek;
 • Je bent op de hoogte van lean principes en weet deze pragmatisch te implementeren;
 • Je weet  mensen te motiveren en weet het team te versterken;
 • Bij voorkeur relevante ervaring opgedaan in een technische organisatie (inhoudelijke kennis van elektronica is niet noodzakelijk);
 • Ervaring in het werken met een ERP systeem is een pre;
 • Ervaring met plannen van productie processen is een pré;
 • Klantgericht, administratief nauwkeurig en analytisch ingesteld;
 • Communicatief talent, proactief en initiatiefrijk;

Bij voorkeur fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur)

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend salaris dat is afgestemd op de kennis en ervaring die je met je meeneemt;
 • De mogelijkheden en verantwoordelijkheid om jezelf en EPR naar een hoger niveau te brengen: persoonlijke groei (bijvoorbeeld: ambitie om op termijn leiding te gaan geven) en gezamenlijke groei gaan hand in hand;
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie waarin eigen initiatief en ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro, met o.a. 27 vakantie en 13 ADV-dagen (op basis van full time dienstverband).

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier en we nemen gauw contact met je op. Heb je vragen en wil je meer weten? Neem dan contact op met Maya Melnyk  via HRM@eprpartner.com.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

 • Upload hier je cv
  Max. file size: 300 MB.
 • Upload hier je sollicitatiebrief
  Max. file size: 300 MB.