Vacature Werkvoorbereider


Over EPR

EPR is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de high-tech maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in de engineering, productie, reparatie en testen van geassembleerde PCB’s, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de productlevenscyclus van een product.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider draag je veel verantwoordelijkheid met je mee doordat jij degene bent die zorgt dat er een juiste inschatting wordt gemaakt van de hoeveelheid werk, zodat we concurrerende offertes kunnen uitbrengen. Daarnaast zorg je voor de voorbereiding van productieorders door onder andere de documentatie op te stellen. ‘’First time right’’ moet het motto zijn!

Samen met het Sales en Engineeringsteam kom je tot de beste oplossing voor onze high-tech klanten. Je bent verantwoordelijk voor de bijkomende calculaties zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden hoelang het duurt om het desbetreffende product te produceren en wat je hiervoor nodig hebt.

Als je offerte een order is geworden, ga je alle technische voorbereidende werkzaamheden rondom productieorders uitvoeren. Je verzamelt alle documentatie, bestelt de benodigde stencils, stelt de montagevoorschriften voor de productiemedewerkers op en treft overige technische voorbereidingen, zodat er geen verrassingen zijn gedurende het productieproces.

Functie-eisen

Voor deze functie als werkvoorbereider zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de onderstaande punten:

 • Minimaal MB0-4+ of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van elektronica;
 • Ervaring in de high-tech markt is een pré, maar affiniteit met elektronica is een must!
 • Je hebt ruime ervaring met Microsoft Office, in het bijzonder Excel;
 • Communicatief vaardig, initiatiefrijk en flexibel;
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur per week).

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie als werkvoorbereider zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de onderstaande punten:

 • Een salaris dat is afgestemd op de kennis en ervaring die je met je meeneemt;
 • De mogelijkheden en verantwoordelijkheid om jezelf, onze organisatie én producten naar een hoger niveau te brengen: persoonlijke groei en gezamenlijke groei gaan hand in hand;
 • Een vooruitstrevende organisatie waarin initiatieven en ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd;
 • Vastigheid, we zijn immers op zoek naar iemand voor de langere termijn;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct van via onderstaand formulier. Heb je vragen en wil je meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Voets, Manager Operations. Hij gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Jeroen is te bereiken via 024- 3525666 of j.voets@eprpartner.com.

Sollicitatieformulier

 • Upload hier je cv
 • Upload hier je sollicitatiebrief