Vacature Manager Bedrijfsbureau

Over EPR

EPR is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de high-tech maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in de engineering, productie, reparatie en testen van geassembleerde PCB’s, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit, snelheid en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de productlevenscyclus van een product.

Functieomschrijving

Het bedrijfsbureau is de spil tussen verkoop en productie binnen EPR. Op het bedrijfsbureau worden alle orders binnen EPR verwerkt, begeleid en gecoördineerd en zorgt men dat zowel logistiek als productie efficiënt en probleemloos verlopen.

Als Manager Bedrijfsbureau coördineer je de voorbereidende werkzaamheden die verricht worden binnen het bedrijfsbureau. Je geeft direct leiding aan je team van ongeveer 10 medewerkers, bestaande uit orderbegeleiders, werkvoorbereiders en inkopers. Je stemt de werkzaamheden van de verschillende disciplines op elkaar af.

De Manager Bedrijfsbureau is onder andere verantwoordelijk voor het maken van de offertes en het voorbereiden van de productieorders. Daarnaast zorg je ervoor dat de offertes en de orders binnen de gestelde termijn en volgens geldende procedures zijn voorbereid voor uitgifte.

In deze functie ben je lid van het managementteam en heb je een controlerende, aansturende en verantwoordelijke rol. Je beoordeelt het functioneren van je werknemers, controleert het proces en werkmethodes en draagt voorstellen ter verbetering aan. Je zorgt te allen tijde voor een nette en veilige werkomgeving en rapporteert aan de CEO.

Functie-eisen

Voor deze functie als Manager Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de onderstaande punten:

 • Je hebt minimaal een relevante opleiding op HBO niveau afgerond;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als leidinggevende;
 • Je hebt affiniteit met elektronica en mechatronica;
 • Je bent accuraat, oplossingsgericht, duidelijk en continue bezig met het verbeteren van de processen;
 • Je hebt bijzonder goede commerciële en communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren;
 • Er lopen altijd verschillende processen door elkaar, jij kan daarom snel en gemakkelijk schakelen en de werkzaamheden van jezelf en anderen goed monitoren;
 • Je bent fulltime beschikbaar (38 uur per week).

Wat bieden wij jou?

Voor deze functie als Manager Bedrijfsbureau zijn wij op zoek naar een kandidaat die zich herkent in de onderstaande punten:

 • Een salaris dat is afgestemd op de kennis en ervaring die je met je meeneemt;
 • De mogelijkheden en verantwoordelijkheid om jezelf, onze organisatie én producten naar een hoger niveau te brengen: persoonlijke groei en gezamenlijke groei gaan hand in hand;
 • Een vooruitstrevende organisatie waarin initiatieven en ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd;
 • Vastigheid, we zijn immers op zoek naar iemand voor de langere termijn;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Ben jij de Manager Bedrijfsbureau die onderdeel wil zijn van dé producent en co-engineer van innovatieve electronicamodules en systemen voor de hightechindustrie van Nederland. Wil jij meewerken en richting geven aan 100% kwaliteitsproducten in de hightech industrie? Wil je daarnaast onderdeel zijn van een mooi bedrijf met een prettige werksfeer?

Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Heb je vragen en wil je meer weten? Neem dan contact op met Edwin van Poppel. Hij gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Edwin is te bereiken via 024- 3525666.

Sollicitatieformulier

 • Upload hier je cv
 • Upload hier je sollicitatiebrief