Word jij onze nieuwe Assistant Financial Controller?

Ben jij op zoek naar een leuke baan als Assistant Controller? Ben je secuur, heb je verstand van financiën en lijkt het je leuk bij een high-tech bedrijf te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Assistent Financial Controller ben je samen met de Financial Controller verantwoordelijk voor de uitvoering en controle op de financiële transacties binnen EPR Technopower B.V.

Je bent mede verantwoordelijk voor het doorvoeren van verbeteringen in de huidige processen naast de dagelijkse operationele taken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsniveau en werkt nauwkeurig. Ook werk je mee aan de financiële afsluitingen en de daarbij behorende periodieke rapportages.

Je werkt mee aan het optimaliseren en betrouwbaar krijgen van financiële en administratieve processen en voert controles uit op interne projecten, zodat we optimaal grip hebben op de financiële gevolgen. Daarvoor stel je overzichtelijke rapportages op die het MT en de aandeelhouders belangrijke inzichten opleveren.

Als Assistent Financial Controller bij EPR Technopower B.V ben je het aanspreekpunt voor onder andere de salarisadministratie en de urenregistratie, die je verzorgt binnen een salarisadministratiesysteem (BCS). Natuurlijk hoort ook het verwerken van de loonjournaalposten en de fiscale aangiften hierbij.

Wie zijn wij?

EPR Partner is een vooruitstrevend MKB-bedrijf met toonaangevende klanten in de hightech maakindustrie. We zijn gespecialiseerd in de engineering, productie en reparatie van printplaten, elektronicamodules en -systemen. De focus ligt hierbij op optimale service, kwaliteit en flexibiliteit waarmee wij onze klanten volledig ontzorgen gedurende de levenscyclus van een product.

Wie ben jij?

Voor deze Assistant Financial Controller job zijn wij op zoek naar jou als je je herkent in de onderstaande punten:

 • Je hebt een Financiële opleiding op HBO-niveau of minimaal MBO+ met relevante ervaring.
 • Je hebt bij voorkeur al enige tijd relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.
 • Je bent proactief en je neemt initiatief.
 • Je bent analytisch en nauwkeurig.
 • Je bent communicatief sterk en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt inzicht in en kennis van ERP-processen en bij voorkeur kennis van Exact en Microsoft Office.
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitstekend salaris dat is afgestemd op de kennis en ervaring die je met je meeneemt;
 • De mogelijkheden en verantwoordelijkheid om jezelf en EPR naar een hoger niveau te brengen: persoonlijke groei en gezamenlijke groei gaan hand in hand;
 • Een vooruitstrevende organisatie waarin eigen initiatief en ideeën worden aangemoedigd en gewaardeerd;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro, met o.a. extra ADV-dagen.

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier en we nemen gauw contact met je op. Heb je vragen en wil je meer weten? Neem dan contact op met Willem-Jan Esmeijer via w.esmeijer@eprpartner.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieformulier

 • Upload hier je cv
  Max. file size: 300 MB.
 • Upload hier je sollicitatiebrief
  Max. file size: 300 MB.